Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
A Gizella napok logója Veszprém
2023. MÁJUS 7-14.
A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt rendezvénye.
A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa logója
Helyközi autóbusz-járatok
Veszprém a Volánbusz helyközi járataival is elérhető az ország számos pontjáról. A városközpontból egy pár perces sétával könnyedén megközelíthető a veszprémi autóbusz állomás.

Május 13-án és 14-én hajnali 1:00-kor Veszprém autóbusz-állomásról éjszakai járatokat indít a Volánbusz Zrt. Székesfehérvár, Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Tapolca, Ajka és Zirc irányába. A buszok az útvonalba eső településeken is megállnak!
Volánbusz menetrend
Vasút
A VEB2023 EKF kiemelt rendezvényeire, így a Gizella Napokra is kedvezményes, szimbolikus 2023 forintos EKF jeggyel utazhattok az ország bármely pontjáról. Az egyedi díjtermék oda-vissza utazásra érvényes.

A veszprémi vasútállomásról könnyedén eljuthatsz a városközpontba a V-Busz helyi járataival (1, 2, 4-4A, 5, 10-es számú V-Buszok), melyek a vasúti menetrendhez igazítottan közlekednek.
MÁV menetrend
Helyi autóbusz-járatok
A városon belüli közlekedéshez ajánljuk a helyi autóbusz-járatokat. A V-Busz menetrendi információi valós időben elérhetők a Google Maps felületén, valamint a V-BuszON applikációban.
VBusz Utazástervező
Elektromos rollerek
A fesztiválhelyszínek közötti gyorsabb közlekedéshez vegyétek igénybe a Lime elektromos roller hálózatát. Az applikáció letöltésével láthatod hol található a legközelebbi, szabad jármű.
Applikáció